Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/sprogmuseet.dk/sprognyheder.sprogmuseet.dk/hvad_er_rss.php:1) in /var/www/sprogmuseet.dk/sprognyheder.sprogmuseet.dk/header.php on line 46

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/sprogmuseet.dk/sprognyheder.sprogmuseet.dk/hvad_er_rss.php:1) in /var/www/sprogmuseet.dk/sprognyheder.sprogmuseet.dk/header.php on line 46

Sprognyheder

Hvad er RSS-feeds?

Det er muligt at få Sprognyheder som RSS-feed. På den måde får du automatisk besked når der er nye sprognyheder i stedet for at du selv skal tjekke siden jævnligt for at se om det er opdateringer.

Sprognyheder udnytter RSS-teknologien til levere nyheder om lige præcis de emner man er interesseret i, og man kan få nyhederne leveret i mange forskellige formater.

Sådan gør man

For at modtage nyheder via RSS skal du bruge en feed-læser og nogle RSS-feeds.

Der findes mange forskellige feedlæsere som passer til ethvert behov. En af de mest populære feed-læsere er Google læser. Der er også indbyggede rss-læsere i de fleste browsere og e-mail-programmer.

Langt de fleste websider udgiver RSS-feeds. Kig efter rss-ikonet som bruges overalt på nettet.

overskrift.dk kan du finde rss-feeds inden for de emner der interesserer dig.

Når du klikker på et rss-link, føjes feedet til din feed-læser. Fremover skal du blot tjekke din feed-læser som samler alle de nyheder du abonnerer på.